【美今詩歌集】【作者:童驛采】1999年~2020年 |訪問首頁|
『墨龍』 畫堂 |

=鵝廠論壇=

 找回密碼
 註冊發言
搜索
查看: 18|回復: 0

Як треба варити кашу з вівсянки

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

5

積分

新手上路

Rank: 1

積分
5
發表於 2025-6-19 21:53:25 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Що робити: 1. Замочіть сухі білі гриби в 1 л теплої води на 1 год. Потім поставте гриби в настої на сильний вогонь, доведіть до кипіння, посоліть, варіть 2-3 хв. Зніміть з вогню, грибний бульйон процідіть, гриби промийте від піску, що залишився на них і крупно наріжте. 2. Розігрійте духовку до 120 °С. Очистіть цибулю, наріжте дрібно, обсмажте в 2 ст. л. топленої олії з сіллю, 10 хв. Додайте гриби, перемішайте та зніміть з вогню. 3. Крупу обсмажте на середньому вогні в сухій сковороді без олії, постійно помішуючи, 7–10 хв. Потім розкладіть по горщиках обсягом щонайменше 350 мл. 4. У кожен горщик порівну розкладіть цибулю з грибами, долийте гарячим грибним бульйоном. Закрийте горщики кришками або фольгою, поставте в нижню третину духовки. Готуйте кашу 1 год. Подавайте гарячою з топленим маслом.

Blog
回復

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊發言

本版積分規則

手機版|=鵝廠論壇=

GMT+8, 2025-7-2 07:25 , Processed in 0.091127 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2023 Discuz! Team.

快速回復 返回頂部 返回列表